Kerstconcert Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor uit Veenendaal

> extra aandacht: eerder is gevraagd per mail gratis kaarten te bestellen. Door ’n technische storing blijken niet alle mails binnen te komen: verontschuldiging! Ook zonder die kaarten bent u 14 december van harte welkom!

Datum: zaterdag 14 december 2019
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Maria Geboortekerk, Kerkstraat 27, 6665 CE Driel
Toegang gratis; met deurcollecte
De 100 zangers van het Ritmeester-Veenzanger mannenkoor presenteren zaterdag 14 december (aanvang 20.00 uur) een bijzonder groot en sfeervol kerstconcert, met begeleiding van orgel en piano. Het concert wordt extra luister bijgezet door de sopraan Tessa Maalcke, die een aantal liederen met het koor meezingt maar ook solistisch zal acteren. Het concert is gedeeltelijk interactief; ook de bezoekers zingen liederen mee.
In deze donkere dagen, donkere wereld, bieden kerstliederen hoop,  hoop op kracht in onzekerheid en kwetsbaarheid, hoop aan licht die de wereldwijde mensenfamilie verbindt.
Het RVM-koor behoort tot de betere, grote mannenkoren van ons land. Het koor zingt ingetogen kerstmuziek uit binnen- en buitenland; traditioneel en meer eigentijds en Christmas Carols die een feest van herkenning bieden. Wilt u  genieten van mooie muziek en in de kerstsfeer komen dan is dit concert van het RVM zeer aan te bevelen. Bezoekers van dit Blije Kerk Concert worden meegevoerd naar een vrolijk, zalig, gezegend Kerstfeest.

Zie ook: www.rvmkoor.nl