Komende activiteit

Aan de vrienden van de Blije Kerkconcerten

Allereerst wil ik iedereen ook namens de leden van de stichting en werkgroep een gelukkig en gezond 2021 toewensen.

Wij hebben een jaar achter de rug dat in vrijwel ieders herinnering nog lang zal voortleven als een rampjaar. Vooral omdat er veel mensen, mogelijk ook dierbaren, aan de gevolgen van het virus zijn overleden. Of ziek zijn geweest of via de lockdowns emotionele of maatschappelijk schade hebben geleden.   

Gelukkig is deze week de vaccinatie tegen het coronavirus van start gegaan. En dat biedt hoop dat we over een paar maanden weer terug kunnen keren naar een coronavrije samenleving waarin ook weer concerten door ons kunnen worden georganiseerd. Zodat we samen weer muziek kunnen beluisteren waar we blij en gelukkig van worden.

Na de succesvolle uitvoering van de Mini Mattheus op 8 maart van het vorig jaar hadden wij nog zoveel mooie concertplannen voor de rest van het jaar. Daar is helaas niets van gekomen.

Maar wij zijn begonnen om voorzichtig weer contacten te leggen met muziekensembles en solisten. Ook zij hunkeren ernaar om weer op te kunnen treden. Maar daarvoor zijn wij uiteraard afhankelijk van wat er volgens de RIVM-regels is toegestaan.

Je kunt erop rekenen dat zodra de mogelijkheid bestaat om weer samen van onze Blije Kerk-concerten te kunnen gaan genieten, wij klaar zullen staan met een mooi programma.   

Wij hopen je snel meer te kunnen laten weten.

Blijf gezond !

Met vriendelijke groet,

Michel Nas

Voorzitter Stichting en Werkgroep De blije Kerk

info@blijekerkconcerten.nl

PS – BELANGRIJK ! > Videotechniek vrijwilligers gezocht

Wij staan op het punt om apparatuur aan te schaffen waardoor onze concerten ook via een livestreamverbinding te volgen zullen zijn. Ander voordeel is dat een concert dan later in goede beeld- en geluidskwaliteit terug te zien/luisteren is. 
Wij zoeken enkele vrijwilligers met interesse in beeld- en geluidstechniek voor de bediening van deze apparatuur. Voor vakkundige instructie wordt gezorgd.
Heb je interesse of ken je iemand die dit als lid van het vrijwilligersteam van de Blije Kerkconcerten zou willen gaan doen, neem dan contact met mij op. Tel. 0653 938 168

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Blije Kerk Concerten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief Blije Kerk Concerten Driel

10 + 15 =

(U kunt zich elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief)