Komende activiteit

Het concert van zondag 13 december is helaas geannuleerd vanwege de coronamaatregelen

Brief van de voorzitter: Wanneer zijn we coronavrij?

De coronaperikelen hebben ook alle concertplannen van de muziekwerkgroep van de stichting De blije Kerk stil gelegd. Wij hadden een aantal mooie concerten gepland. Maar door de RIVM-voorschriften is het vrijwel onmogelijk deze muziek nu in onze mooie kerk te laten klinken. Hoewel wij over een ruime kerkzaal kunnen beschikken, is het aantal toe te laten bezoekers heel erg klein. Daarnaast vinden wij het beter om geen enkel risico te nemen en onze plannen uit te stellen tot betere tijden. Wanneer die tijden weer komen?  Laten wij hopen dat er in de komende maanden een succesvol vaccin tegen corona beschikbaar komt. Zodat iedereen daarna weer zijn “oude” leven  kan oppakken. En wij ook weer mooie concerten kunnen gaan organiseren.

Enkele weken terug toen het met het aantal coronabesmettingen nog de goede kant op leek te gaan werd het plan geboren om in deze maand (oktober) een klassiek- en musicalconcert aan te bieden aan de vrijwilligers van de Maria Geboortekerk in Driel. Zo’n 100 mensen zetten zich in voor onze kerk!  Dit aantal kon volgens de toen geldende RIVM-richtlijnen nog worden toegelaten. Maar, helaas, dat gaat niet meer en wij zullen dus even moeten wachten. Maar wij beloven dat zodra de seinen weer op groen staan wij dit concert voor onze vrijwilligers zullen gaan organiseren.

De werkgroep heeft contacten met een groot aantal muziekgezelschappen en solisten. Met een aantal daarvan zijn ook al principe-afspraken gemaakt. Wij zijn er dus klaar voor om alles op te starten. Mooie concerten en vooral ontmoetingsmomenten met elkaar.

Wil je onze activiteiten blijven volgen kijk dan eens op onze net aangepast website www.blijekerkconcerten.nl. Je vindt er ook een terugblik op de gehouden concerten tot nu toe. Op de site bestaat voorts de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Nieuwsbrief Blije Kerk Concerten Driel. Je wordt dan al vroegtijdig op de hoogte gebracht van onze muzikale initiatieven. Extra voordeel is dat ontvangers van de Nieuwsbrief voorrang krijgen bij de toegang tot concerten wanneer door verwachte grote belangstelling reservering noodzakelijk is.

Nu maar hopen dat de wereld snel verlost is van de coronapandemie!

Met vriendelijke groet,

Michel Nas, voorzitter
12 oktober 2020

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Blije Kerk Concerten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief Blije Kerk Concerten Driel

2 + 3 =

(U kunt zich elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief)