Komende activiteit

Zondagmiddag 10 juli 2022, 14.30

Na een lange tijd waarin het niet mogelijk was om elkaar te ontmoeten laat koor Enjoy weer van zich horen! Dit keer met een fantastisch Zomerconcert op zondagmiddag 10 juli in de Katholieke kerk in Driel, de thuisbasis van het koor.
Koor Enjoy onder leiding van Lex van Diepen wordt voor deze gelegenheid naast de vaste pianist Hans Grotenbreg, begeleid door een professionele live-band. De uitvoering – in samenwerking met de Blije Kerk – belooft een geweldige muzikale middag te worden!
Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.koorenjoy.nl. Dankzij onze hoofdsponsor, reisorganisatie en touringcarbedrijf Betuwe Express en de Blije Kerk zijn de kaarten €10,00, exclusief administratiekosten. Het concert begint om 14.30 uur. De kerk (Kerkstraat 25)  is open vanaf 14.00 uur. Koor Enjoy verheugt zich 10 juli op uw komst!

Koor Enjoy, dat volgend jaar 20 jaar bestaat, is een enthousiast koor dat zingen als een serieuze hobby heeft.  Enjoy telt op dit moment 24 leden. Het repertoire is naast liturgische muziek, veelzijdig en gevarieerd. Koor Enjoy is op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk om samen te zingen? Kom dan een keer sfeer proeven op woensdagavond 20.00 uur in de RK kerk in Driel.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Blije Kerk Concerten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief Blije Kerk Concerten Driel

10 + 7 =

(U kunt zich elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief)